Vi vokser i Alta - renholdere søkes!

Proff Rent AS er en nordnorsk renholds bedrift som opplever stor vekst i Alta.

 

 

Har du lyst til å bli en del av vårt team? Søk!Vi søker derfor nå etter flere medarbeidere i Alta, i heltidsstillinger (100%) og deltidsstillinger (30%-90%).

  • For stillingene er det ønskelig med renholds erfaring
  • Opplæring vil bli gitt
  • Søker må kunne kommunisere på norsk eller engelsk.
  • Oppstart etter avtale
  • Lønn etter avtale

 

Send søknad og CV til [email protected] eller [email protected], eventuelt legg inn en søknad på vårt jobbsenter https://proffrent.no/registrer/

 

 

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på E-post

Proff Rent AS ble stiftet i 2006 og er en nordnorsk offentlig godkjent renholdsbedrift som tilbyr kundetilpassende renholdstjenester til både Næringsliv og private kunder. Vi er etablert med avdelingskontorer i Alta, Nordreisa og Tromsø og har geografisk satsingsområde i de to nordligste fylkene.

Selv om bedriften ikke er gammel har ledelsen samlet over 100 års renholdserfaring, og alle med fagbrev i renhold. Vi bruker kun miljøvennlige rengjøringsmidler. Alle våre medarbeidere har gjennomgått grunnopplæring i renholdsfaget og snakker norsk.

Proff Rent AS er i sterk vekst, og fornøyde kunder som blir værende hos Proff Rent er vårt varemerke.

I vår bedrift skal det skapes et trivelig og sikkert arbeidsmiljø og verne mot arbeidsrelaterte sykdom og arbeidsulykker for alle medarbeidere. Vi er over 200 medarbeidere, og omsetningen har vokst fra 1 mill i 2007 og passerte 70 millioner i 2021.

Vi har levert positive regnskapstall, noe som vitner om forsvarlig økonomisk drift og en kompetent ledelse.

Proff Rent AS

Stillinger

KONTAKT OSS

Legg igjen en beskjed, så følger vi deg opp så raskt som mulig!