Om oss

/Om oss
Om oss2018-11-08T17:08:49+00:00

Proff Rent AS ble stiftet i 2006 og er en Nord-Norsk renholdsbedrift som tilbyr kundetilpassende renholdstjenester til både Næringsliv og private kunder. Vi er etablert med avdelingskontorer i Alta, Nordreisa og Tromsø men har geografisk satsingsområde i de to nordligste fylkene.

Selv om bedriften ikke er gammel har ledelsen samlet over 100 års renholdserfaring, og alle med fagbrev i renhold. Vi bruker kun miljøvennlige rengjøringsmidler. Alle våre medarbeidere har gjennomgått grunnopplæring i renholdsfaget og snakker norsk.

Proff Rent AS har som forretningside å være markedsledende på salg av renholdstjenester i Troms og Finnmark. Fornøyde kunder som blir værende hos Proff Rent skal være vårt varemerke.

I vår bedrift skal det skapes et trivelig og sikkert arbeidsmiljø og verne mot arbeidsrelaterte sykdom og arbeidsulykker for alle medarbeidere.

Vi er 95 medarbeidere, og Omsetningen har vokst fra 1 mill i 2007 og ligger an til å passere 35 mill i 2016.
Vi har levert positive regnskapstall, noe som vitner om forsvarlig økonomisk drift og en kompetent ledelse.

Proff Rent ble kåret til Gaselle bedrift i 2011, 2012, 2013 og 2014. Årets gasellebedrift er en utmerkelse som tildeles av Dagens Næringsliv i samarbeid med Dun & Bradstreet. Det kåres gasellevinnere blant gasellebedrifter i samtlige av landets 19 fylker.

Offentlig godkjent renholdsbedrift

Se Arbeidstilsynets register