Vårt ansvar

Slik jobber vi

Siden 2011 har Proff Rent vært ett Miljøfyrtårn, og vi har derfor tatt et bevisst standpunkt til miljø, klimaavtrykk, bærekraft og samfunnsansvar i vår bedrift. For hvert år som går, blir det mer tydelig at vi står ovenfor store endringer og behovet for en felles dugnad og et felles ansvar, blir større og større.  

Verden, myndigheter, samfunnet og næringslivet må legge til rette for at generasjonene som kommer etter oss, får nyte godene av det kloden har å by på. Det grønne skiftet kommer derfor ikke av seg selv, og i vår bedrift Proff Rent er vi opptatt av å ta vår del av samfunnsansvaret. Vi ønsker å være pådrivere og bidragsytere slik at fremtidens mennesker og medarbeidere får en bærekraftig fremtid.

Vårt bidrag for bærekraft og de tiltakene vi har fokus på nå er E-læring der våre ansatte tar digitale grunnkurs, dette for å spare reiser osv. Vi har også høyt fokus på at møter tas over teams eller andre digitale kommunikasjonsverktøy som våre kunder og leverandører benytter.

Vår bilpark er stort sett miljøvennlig, og vi vurderer nå hvordan vi skal komme inn på EL-bil markedet på de neste innkjøpene.