Personvernerklæring Proff Rent AS

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Proff Rent AS tar vare på personopplysninger enten det er som kunde eller som besøkende til våre nettsider.En personopplysning er enhver opplysning som kan knyttes til en enkeltperson, direkte eller indirekte, herunder navn, postadresse, e-postadresse, IP-adresse og mobilnummer. All bruk av personopplysninger (innsamling, registrering, lagring, sammenstilling og utlevering) regnes som behandling av personopplysninger.

 

Proff Rent AS, ved daglig leder Thor Henriksen, er behandlingsansvarlig for personopplysninger vi samler inn i forbindelse med administrasjon av kundeforhold eller bruk av våre nettsider.

 

Ved inngåelse av samarbeid med Proff Rent AS innhenter vi, lagrer og behandler personopplysninger for å kunne oppfylle en avtale. Dette er informasjon kunde frivillig gir fra seg og er nødvendig for å kunne administrere kundeforholdet. I et kundeforhold innhenter vi opplysninger som navn, adresse, e-post, organisasjonsnummer og øvrig nødvendig informasjon. Disse opplysningene benytter vi kun for å behandle et kundeforhold.


Kontaktskjema – og skjema for stillingsrekruttering

1. Hvilke personopplysninger samler vi inn, og hvorfor?

Hvilke personopplysninger som samles inn og behandles avhenger av hvilke forretningsmessig forbindelse som foreligger med oss. 

  • 1A. Kontaktforespørsel
  • 1B. Rekruttering

1A. Kontaktforespørsel Ved å bruke kontaktskjemaet bes du å gi fra deg navn, virksomhet du jobber i, telefonnummer og e-post. Informasjonen du oppgir deles ikke med en tredjepart.

1B. Stillingsrekruttering Ønsker du å benytte deg av muligheten til å legge igjen en åpen søknad på stilling hos oss, blir du bedt om å oppgi nn opplysninger som navn, telefonnummer, bosted, fylke, alder, fødselsdato, arbeidserfaring, CV, ønsket interesseområde på stillinger og så videre. Disse opplysningene lagres i en beskyttet database hos oss, og informasjonen benyttes av våre teamledere til koble kandidater til stillinger i Proff Rent. Vi samler ikke inn personsensitive opplysninger som fødselsnummer, og informasjonen du oppgir oppgis eller selges ikke til tredjeparter.


Informasjonskapsler (cookies).

En informasjonskapsel er en liten datafil som sendes fra vårt nettsted og lagres på din datamaskin. Vi kan bruke informasjonskapsler til å øke brukervennligheten, forbedre nettsiden, gi deg tilpasset innhold samt vise deg annonser på andre nettsider/plattformer.

Eksempler på informasjonskapsler vi bruker er:

 

Informasjonskapsler for analyse

Vi benytter informasjonskapsler for å innhente ikke-personlig informasjon om brukeres adferdsmønstre og for å analysere brukeratferd. Ved å besøke nettsidene våre, samtykker du i at disse informasjonskapslene lagres i din nettleser. Du kan skru av cookies i nettleseren din og besøke sidene våre likevel, men da med potensielt begrenset funksjonalitet.

 

Google Analytics

Proff Rent AS benytter Google Analytics, som er den mest utbredte nettanalysetjenesten på internett. Google benytter denne informasjonen til å evaluere hvordan du bruker nettsiden, sette sammen rapporter om aktivitet til nettsideoperatørene og tilby andre tjenester som er knyttet til nettsideaktivitet og internettbruk. Vi benytter informasjonen til å sette sammen rapporter og gjøre nettsiden mer effektiv i bruk. 

 

I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her: Personvernregler – Personvern og vilkår – Google  

 

Informasjonskapselen fra Google Analytics er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all registrering i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren:  Google Analytics Opt-outBrowserAdd-on  

 

Facebook og Snapchat pixel

Proff Rent AS har en aktiv tilstedeværelse på flere sosiale medier (primært på Facebook per dags dato). Facebook er den største og mest aktive av våre sosiale kanaler. For å bedre samspillet mellom Facebook, Snapchat og Proffrent.no har vi installert Facebooks og Snapchats «pixel» – et script som måler trafikk på tvers av Facebook og Snapchats grensesnitt og våre nettsider.

 

Vi bruker dataen som samles inn av pixelen til å levere spesialtilpasset innhold til dem som besøker våre nettsider, og til markedsføring på Facebook og Snapchat. For mer informasjon om personvern rundt Facebook, så kan du gå til denne linken.

 

Salg til tredjepart

Proffrent videreselger ikke informasjon eller opplysninger til tredjeparter.

 

Kontaktinformasjon

Søren Zakariassensgate 14

9010 Tromsø

Tlf. 4000 6538

e-post: [email protected]

Daglig leder Thor Henriksen

Tlf. 98 00 50 54

e-post: [email protected]

KONTAKT OSS

Legg igjen en beskjed, så følger vi deg opp så raskt som mulig!