Utdeling av sponsormidler fra Proff Rent fondet 2021

50000 kr - 6 klubber/organisasjoner

Proff Rent får veldig ofte henvendelser fra idrettslag, korps, rideskoler, skoleklasser, veldedighetsorganisasjoner osv. om de kan få sponsorstøtte til innkjøp av utstyr, ett prosjekt, gatemagasiner med mer.

I år valgte vi derfor å opprette en søknadsportal på vår hjemmeside (https://proffrent.no/sponsorsoknad/) og vi la inn ett beløp på 50 000 kr som vi ønsker å dele ut til forskjellige gode formål. Spesielt formål hvor barn og unge kan delta og som fremmer aktivitet blant de yngre.
Vi fikk inn veldig mange gode søknader og jobben med å bestemme hvem som skulle motta en del av fondet var en vanskelig vurdering. Vi valgte til slutt å dele ut til 6 forskjellige klubber/organisasjoner hvor dugnadsånden er en stor del av hverdagen.

Gjennom høsten har vi vært ute å besøkt de som vi har plukket ut til å motta støtte, og vi synes det er ekstra stor stas når vi ser den gleden og aktiviteten som finnes ute på disse plassene. Dette er folk som virkelig brenner for prosjektene sine.

Framsyn 4H fikk 25.000 kr fra vårt fond da de ønsket støtte til å fullføre bygging av en gapahuk og handicaptoalett på en Naturmøteplass på Vikran i Malangen. Denne naturmøteplassen skal være ett sted som alle kan benytte seg av og dette synes vi var ett veldig godt tiltak som vi ønsket å støtte opp om. Vi gleder oss til å se det endelige resultatet.

Vi ønsket også å dele ut 5000 kr til Borgtun Musikkorps Drillgruppe som ønsker å delta på Trøndersk Mesterskap i Mars/Arpil 2022. Drillmiljøet i nord er lite og da er et mesterskap ett viktig mål for å kunne trene i mot, samt kunne møte andre drillgrupper fra Norge. Vi ønsker Borgtun Musikkorps Drillgruppe lykke til med treningen og Trøndersk Mesterskap i 2022.

De 4 andre klubbene vi ønsker å støtte var alle hesteklubber eller rideklubber fordelt fra Tromsø i sør til Alta i nord.

Vi ønsket å støtte Nordlyshestesportklubb på Kvaløya med 5000 kr som er en ganske ung klubb som organiserer trening og aktiviteter til lokalsamfunnet rundt seg. De ønsker å skape en mulighet for de yngste slik at flere barn og unge finner en interesse i hestesporten.

 

 

 

 

 

I Nordreisa Kommune var det 2 rideklubber som søkte om støtte fra vårt fond. Vi fant ut at både Nordreisa Rideklubb og Ryttersportklubben NOR skulle få motta 5000 kr hver. Å drive med hest er ikke billig og de får som regel mindre støtte enn andre aktiviteter som har mye større medlemsmasser som fotball, ski og håndball.

Den siste rideklubben som også mottar kr 5000,- fra vårt sponsor fond er Alta Rideklubb. De er i full gang med planlegging av ett eget anlegg som gjør at de kan øke aktiviteten i rideklubben. Når dette er fullført har de planer om å igangsette en rideskole for barn og ungdom.

Vi ønsker alle våre mottakere av Proff Rent-fondet 2021 lykke til med prosjektene som er satt i gang og vi gleder oss til å følge med dere på veien videre.

Husk at det allerede nå er mulig å søke om midler fra Proff Rent-fondet 2022 ved å gå inn på hjemmesiden vår og legge inn en søknad på sponsor-portalen vår.

Aktuelt

Andre saker

Facebook
Twitter
Email

KONTAKT OSS

Legg igjen en beskjed, så følger vi deg opp så raskt som mulig!