Proff Rent med forsvarskontrakt

1. mai overtok Proff Rent AS kontrakten for Skjold leir

Første mai 2020 overtok Proff Rent renholdskontrakten for Skjold leir i Indre Troms.

Første mai 2020 var en stor dag for alle oss i Proff Rent. Da overtok vi vår største kontrakt noensinne, etter at vi vant oppdraget med Renhold for Skjold Leir i skarp konkurranse med flere store nasjonale (og internasjonale) renholdsgiganter.

Kontrakten gjelder for fire år fremover, med mulighet for forlengelse i ytterligere tre år.

-Stemningen rundt overtakelsen har vært svært god, og vi ble veldig godt mottatt blant de ansatte, sier daglig leder Thor Henriksen i Proff Rent AS. Og det er viktig, siden Proff Rent går for virksomhetsoverdragelse på denne kontrakten, og alle blir med videre.

Stor jobb

Renholdet på Skjold er ingen liten oppgave, leiren teller 45 bygg med tildels svære arealer som skal vaskes og holdes skinnende ren og trivelig.

Nord-Norges største privateide renholdsfirma

-Kontrakten på Skjold er det første oppdraget for Forsvaret, men vi har ambisjoner om å vokse ytterligere og det kan bli aktuelt å konkurrere om flere oppdrag for Forsvaret etter hvert. Vi er jordnære og ydmyke, og bygger stein på stein. Det er viktig for oss å ikke gape over for mye – vi skal bevare styrkene våre: Lokal tilhørighet, kort responstid og enkel dialog, sier Henriksen

Les artikkelen i Nordlys (+) her, eller klikk på knappen under for å lese artikkel om Skjold leir og Proff Rent AS.

Aktuelt

Andre saker

Facebook
Twitter
Email

KONTAKT OSS

Legg igjen en beskjed, så følger vi deg opp så raskt som mulig!