Kontrakt med Thon Amfi Alta

Tilbake på Thon Amfi Alta

Vi startet det nye året 2023 med å overta renholdet på Thon Amfi Alta – som er Finnmarks største kjøpesenter.
Thon Amfi Alta er ett kjøpesenter som huser over 70 ulike leietakere og er det største kjøpesenteret av de tre kjøpesentrene som befinner seg i Alta i dag.

«Vi er utrulig glad for å være tilbake på Thon Amfi Alta, en kunde vi kjenner godt fra tidligere da vi hadde kontrakt fra 2016-2020. Nå er vi tilbake to år etter forrige avtaleperiode som leverandør av renholdstjenester til Thon Amfi Alta og det synes vi er spennende. De første dagene har vært hektiske, men vi er kommet godt i gang med jobben og gleder oss til å ta fatt på den videre jobben det innebærer» sier Regionleder Roger Isaksen.

Det fine med å være tilbake som leverandør bare to år etter forrige kontraktsperiode for vår del er at vi kjenner senterledelsen godt fra før av, og de vet hvem vi er og hva vi står for. Vi vet at Amfi Alta har høye krav og forventninger til oss som leverandør, og dette er noe vi skal innfri til kunden.

Renhold på kjøpesenter er noe vi begynner å få god erfaring med og derfor er det veldig gledelig at vi nå er renholdsleverandør på alle de tre kjøpesentrene i Alta sentrum.

Vi gleder oss til ett godt samarbeid med senterledelsen og drift på Thon Amfi Alta i perioden fremover.

På bildet er: (Fra venstre: Øystein Isaksen – Kvalitetsleder Proff Rent, Hossein Mohammadi – Renholdsleder Proff Rent, Ove Thommasen – Driftssjef Thon Amfi Alta, Trond Haldorsen – Vaktmester Thon Amfi Alta, Roger Isaksen – Regionleder Nord- Troms og Finnmark i Proff Rent.

Aktuelt

Andre saker

Facebook
Twitter
Email

KONTAKT OSS

Legg igjen en beskjed, så følger vi deg opp så raskt som mulig!