Bilparken fornyes i Proff Rent

Proff Rent fornyes på bilfronten

Etter mange år besluttet vi at tiden var inne for å fornye oss på utseende og lage ny profil og folie på service-bilene våre.

I forbindelse med oppkjøpet av Nordena Renhold hvor vi overtok mange varebiler med Nordena reklame besluttet vi at tiden var inne for å fornye oss på utseende og foliering av service-bilene våre.

I en by som for eksempel Tromsø eller Alta trafikkerer det ganske mange varebiler i bybildet hver dag, og da er det fint om vi kunne skille oss ut i mengden og spesielt skille oss ut blant våre konkurrenter. Vi ønsker at våre kunder skal kunne gjenkjenne oss straks de ser bilene våre ankomme for å utføre våre jobber.

HK Reklamebyrå Tromsø har laget denne folieringen som nå skal pryde både nye og gamle varebiler fremover. Vi har nå endelig fått første bil ferdig foliert og vi må si oss meget godt fornøyd med resultatet av denne folien. Nå har vi stor tro på at dette vil være varebiler som vil være godt synlig og vil bli lagt merke til i både byene og ute i distriktene hvor vi har jobber for våre kunder i Troms og Finnmark.

Denne bilen er den første i en rekke på cirka 20 varebiler som skal folieres i samme stil utover våren.

Vi ønsker å rette en stor takk til HK Reklamebyrå Tromsø og spesielt Steve Kristiansen (Art Director) som virkelig har engasjert seg i denne jobben og kommet fram til ett veldig flott resultat.

Vi håper at dette kan være med å bidra til at vi blir ennå mer kjent i Troms og Finnmark og kan være det nordnorske alternativet til de store nasjonale selskapene som utfører renholdsoppgaver.

Vi er det vaskekte nordnorske alternativet! 🙂

 

Aktuelt

Andre saker

Facebook
Twitter
Email

KONTAKT OSS

Legg igjen en beskjed, så følger vi deg opp så raskt som mulig!