Tromsø: Vi søker leder temporært renhold

Vi søker deg som har erfaring innenfor temporært renhold og som ønsker å lede våre temporære oppdrag ute hos våre kunder i Tromsø.Dine arbeidsoppgaver vil være å planlegge oppdragene i lag med Driftsleder, gjennomføre oppdragene som kommer inn, kommunisere med kundene, gi opplæring til renholdere, samt være med på en del temporært renhold selv.

Typiske oppdrag kan være:

  • Rundvask/byggvask
  • Støvsanering
  • Gulv-vedlikehold
  • Vinduspuss

Denne jobben passer for deg som er serviceinnstilt, gode kommunikasjonsevner, erfaring fra lignende arbeid og som har ett ønske om utvikle menneskene du har rundt deg.Fagbrev og Liftkurs er en fordel, men ikke ett krav.

Ansettelsesform er fast ansettelse i 100% stilling.Lønn etter avtale

Søknadsfrist: 30.november kl.12.00

Kontaktperson:

Vigdis Myrnes,Tlf: 404 64 442E-post: [email protected]

Ønsker du å lese mer om oss i Proff Rent kan du besøke vår hjemmeside: www.proffrent.no

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på E-post

Proff Rent AS ble stiftet i 2006 og er en nordnorsk offentlig godkjent renholdsbedrift som tilbyr kundetilpassende renholdstjenester til både Næringsliv og private kunder. Vi er etablert med avdelingskontorer i Alta, Nordreisa og Tromsø og har geografisk satsingsområde i de to nordligste fylkene.

Selv om bedriften ikke er gammel har ledelsen samlet over 100 års renholdserfaring, og alle med fagbrev i renhold. Vi bruker kun miljøvennlige rengjøringsmidler. Alle våre medarbeidere har gjennomgått grunnopplæring i renholdsfaget og snakker norsk.

Proff Rent AS er i sterk vekst, og fornøyde kunder som blir værende hos Proff Rent er vårt varemerke.

I vår bedrift skal det skapes et trivelig og sikkert arbeidsmiljø og verne mot arbeidsrelaterte sykdom og arbeidsulykker for alle medarbeidere. Vi er over 200 medarbeidere, og omsetningen har vokst fra 1 mill i 2007 og passerte 70 millioner i 2021.

Vi har levert positive regnskapstall, noe som vitner om forsvarlig økonomisk drift og en kompetent ledelse.

Proff Rent AS

Stillinger

KONTAKT OSS

Legg igjen en beskjed, så følger vi deg opp så raskt som mulig!