Lyst til jobbe litt ekstra? Ta kontakt!

Har du lyst til å tjene litt ekstra? Vi trenger flere deltids renholdere.

Proff Rent AS er en nordnorsk renholdsbedrift som opplever sterk vekst i oppdrag. For å kunne ivareta våre eksisterende kunder og nye kunder, søker vi etter flere dyktige renholdere.

Om stillingen

Vi i Proff Rent er i stadig vekst og er derfor på utkikk etter flere deltidsansatte. Vi ser etter deg som er opptatt av å levere kvalitet og har erfaring innen renhold. Vi er et superteam nå, men vi trenger flere superansatte. Vi oppfordrer både gutter og jenter til å søke jobb hos oss.

Stillingen passer godt for deg som for eksempel er student, eller der du ønsker å jobbe deltid.

Send din søknad/ CV per epost til [email protected], så tar vi snarlig kontakt ?

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på E-post

Proff Rent AS ble stiftet i 2006 og er en nordnorsk offentlig godkjent renholdsbedrift som tilbyr kundetilpassende renholdstjenester til både Næringsliv og private kunder. Vi er etablert med avdelingskontorer i Alta, Nordreisa og Tromsø og har geografisk satsingsområde i de to nordligste fylkene.

Selv om bedriften ikke er gammel har ledelsen samlet over 100 års renholdserfaring, og alle med fagbrev i renhold. Vi bruker kun miljøvennlige rengjøringsmidler. Alle våre medarbeidere har gjennomgått grunnopplæring i renholdsfaget og snakker norsk.

Proff Rent AS er i sterk vekst, og fornøyde kunder som blir værende hos Proff Rent er vårt varemerke.

I vår bedrift skal det skapes et trivelig og sikkert arbeidsmiljø og verne mot arbeidsrelaterte sykdom og arbeidsulykker for alle medarbeidere. Vi er over 200 medarbeidere, og omsetningen har vokst fra 1 mill i 2007 og passerte 70 millioner i 2021.

Vi har levert positive regnskapstall, noe som vitner om forsvarlig økonomisk drift og en kompetent ledelse.

Proff Rent AS

Stillinger

KONTAKT OSS

Legg igjen en beskjed, så følger vi deg opp så raskt som mulig!