Fast renhold

/Fast renhold
Fast renhold2018-11-08T17:08:49+00:00

Fast renhold

Fast renhold innebærer en avtale om renhold etter en avtalt frekvens. For noen er det nok med renhold en gang i uken, mens andre trenger renhold flere ganger i uken.

Bruk våre erfaringer til å finne det rette behovet og frekvens for renhold i din bedrift. Våre renholdsløsninger er basert på moderne metoder, utstyr og maskiner. Vi er opptatt av miljø, og bruker miljøvennlige produkter.

Proff Rent er miljøsertifisert som Miljøfyrtårn og medlem av Grønt Punkt, og er en Offentlig Godkjent Renholdsvirksomhet.

   

Renholdsplan

Proff Rent utarbeider en renholdsplan som viser arealene som skal holdes rene og hvilke dager renholdet skal utføres samt en renholdsbeskrivelse.

Oppgaver som inngår i en renholdsplan kan være; rengjøring av løst og fast inventar, rengjøring av sanitære installasjoner, fjerning av flekker på glassflater, dører og karmer, vegger etc., tømming av avfall, påfylling av dispensere for papir og såpe, rengjøring av gulv, samt støvsuging av teppegulv og mattesystemer.

For å gjøre det lettere å være kunde hos oss kan vi levere tørkepapir. toalettpapir, håndsåpe og annen renholdsrekvisita. Våre kunder får etterfylt eget lager slik at det til enhver tid er tilgjengelige sanitærartikler.

I tillegg skaffer vi dispensere til alle disse produktene.

Periodiske oppgaver

Periodiske oppgaver som rengjøring av ventilåpninger og hengende lamper, samt støvsuging av møbler, og gulvvedlikehold som polering kan avtales som faste oppgaver i en renholdsavtale.

Årsplan

Proff Rent kan også utarbeide en årsplan for renholdet. Den viser en oversikt over planlagt periodisk rengjøring, vinduspuss, gulvbehandling, rundvask, tepperens og møbelrens etc.

Fast renholder til fast kunde

Som kunde i Proff Rent får dere en fast renholder og kontaktperson å forholde dere til. Vi er opptatt av tilgjengelighet for våre kunder. Våre kundeansvarlige følger opp både kunde og ansatte, samt kvalitet på leveransen gjennom våre servicerapporter.

Vi lærer opp nødvendige vikarer hos alle våre kunder, slik at deres bedrift til enhver tid får utført den avtalte tjenesten.

Våre medarbeidere

Vi utfører våre tjenester basert på kompetanse, service og kvalitetssikring. Alle våre medarbeidere gjennomgår grundig opplæring innen renholdsfaget. De er uniformert med arbeidsklær med logo, har godkjent ID-kort iht. nye forskrifter om Offentlig Godkjent Renholdsvirksomhet. Og de snakker norsk.

NS INSTA 800

Proff Rent har god kjennskap til kvalitetsmålesystemet NS INSTA 800 for renhold, og kan levere renhold iht. dens kvalitetsnivåer. Vi utfører renhold etter denne standarden til flere av våre kunder. Det gjennomføres 4 faste kontroller sammen med kunde i året, med registrering og kontrollrapport for renholdet. Dette for å kontrollere om utført renhold er i samsvar med avtalt kvalitet.

Andre tjenester

Vi kan også tilby matteservice som en fast del av en renholdsavtale. For mer, se Matteservice.
Proff Rent utfører også tjenester som hovedrengjøring, vinduspuss, gulvbehandling, teppe- og møbelrens. For mer, se Temporært renhold.
Og vi kan tilby utleie av vikarer for renhold. For mer, se Vikarutleie.