Vaskekte nordnorsk!

Proff Rent - totalleverandør innen renhold

Over 200 dedikerte medarbeidere
i Troms og Finnmark

Proff Rent har over 200 ansatte fordelt på avdelinger i Troms- og Finnmark. Hver dag utfører vi viktige oppgaver for små og store bedrifter, offentlige institusjoner og etater. I tillegg er vi i mange private hjem og utfører alt i fra ukentlig renhold til flyttevask 

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs. Vi legger vår stolthet i å utvikle og motivere våre medarbeidere. Slik at vi sammen kan yte topp service med ekte nordnorsk stå-på vilje, og levere kvalitet på arbeidet vi utfører for våre kunder.  

Velger du oss, velger du nordnorsk!

AKTUELT FRA OSS

jobbe
hos oss?

I Proff Rent er vi alltid på utkikk etter nye dyktige medarbeidere som har lyst til å jobbe i våre avdelinger på heltid, deltid eller som vikar. Vi kan tilby ordnede forhold, givende oppgaver og gode kolleger. Ta en titt i vårt jobbsenter!

Vikarutleie

Proff Rent har en stor stab av dyktig personell innenfor renhold og kantine som vi leier ut til bedrifter og offentlige institusjoner ved ferieavvikling, sykdom eller andre behov. Hos oss får våre kunder våre faste ansatte i leieperioden.

Aldri tomt

Verken kunder eller ansatte liker tomme såpedispensere eller at det mangler sanitærartikler. Spesielt ikke i disse tider, hvor personlig hygiene er så viktig.
Hos oss styrker mange av våre kunder sine faste renholdsavtaler med å samtidig inngå en rekvisita- og sanitæravtale som sikrer kontinuerlig overvåking og påfylling.

REFERANSER

LEDIGE STILLINGER

Vi søker etter sommervikarer i Tromsø

Vi vokser i Alta – renholdere søkes!

øyeblikk FRA VÅR HVERDAG

KONTAKT OSS

Legg igjen en beskjed, så følger vi deg opp så raskt som mulig!