Vaskeri

/Vaskeri
Vaskeri2018-11-08T17:08:49+00:00

Matteservice

En matte fremfor inngangspartiet gir et godt og profesjonelt førsteinntrykk. Mattene har gode absorberende egenskaper og fjerner smuss på en effektiv måte. Dette gjør mattene godt egnet foran inngangspartier og ellers i bygget.

Mattene kommer i flere standardstørrelser. 85×150/ 115×200/ 115×240/ 150×300 osv Mattene blir levert i en nøytral stålgrå farge som passer godt inn i de fleste miljøer, eller farger etter eget ønske. Behov og byttefrekvens av mattene vil variere fra bedrift til bedrift, og sammen skreddersyr vi løsningen som passer for deg.

Det er billigere å stoppe møkka enn å fjerne den. Vårt vaskeri i Tromsø levere tjenesten i Nord Troms, Midt Troms og Tromsø.
Vi har lang erfaring innen matter og håndtering av disse.

Logo matter

Matter med logo gir et effektivt blikkfang ved bedriftens inngangsparti.

Ved å benytte bedriftens logo eller annen ledende tekst, styrkes bedriftens profilering og fremstår på en profesjonell måte.

Vårt vaskeri hjelper til med å designe matter etter ditt ønske. Matter med logo leveres i en rekke standardmål, men kan også tilpasses ved behov.

Mopper og kluter

Vi tilbyr mopper og kluter til bedrifter, butikker, kontorer og lignende. Både til gulv og rundvask.

Vi henter og bringer mopper og kluter til alle våre kunder, og det er du som kunde som bestemmer antall mopper og leveringsfrekvens.

Vask og rens av arbeidstøy

Proff Rent tar imot arbeidstøy for vask eller rens, alt ettersom hva tekstilene kan behandles etter.
Ved større kvanta eller ved faste avtaler kan vi også hente og levere arbeidstøy på arbeidsplassen.

Be om et pristilbud ved faste avtaler.