Temporært renhold

/Temporært renhold
Temporært renhold2018-11-08T17:08:49+00:00

PROFF RENT utfører TEMPORÆRE oppdrag som

Hovedrengjøring

Rundvask av kontorlokaler, produksjonslokaler, eneboliger og leiligheter, etc. Hovedrengjøringen utføres iht. bestilling. Tak, vegger, glassfelt, fast og løst inventar, samt gulv rengjøres grundig. Oppdragene utføres med moderne metoder og utstyr som ikke skader overflater.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.

Gulvbehandling

Polishbehandling av gulvbelegg, voksbehandling av gulvbelegg, oljing av tregulv. Gulvene rengjøres/ skures grundig før behandling. Moderne metoder og maskiner gjør slik at gulvene ser ut som “nye” igjen. Et riktig behandlet gulv er viktig for moderne renhold og gir et estetisk fint inntrykk av lokalet, samt at det øker levetiden til gulvet.

Ta kontakt for mer informasjon og/eller utarbeiding av pristilbud.

Vindusvask

Puss av alle glassfelt i bygninger, innvendig og utvendig. Vi benytter personløftere utvendig for områder som er vanskelig å nå fra bakken. Blanke vinduer øker trivsel for brukere og gir et bedre arbeidslys. Innvendige og utvendige persienner kan også rengjøres i forbindelse med puss av vinduer.

Vi utfører også utvendig vask av glassfasader ved bruk av Ion system på områder vi ikke kommer til med personløftere (lift). Dette er en lang teleskopstang i karbon med en børste som legger ut ionisert vann på glassfasaden til rengjøring av glass og karmer.

Fordeler

Rent deionisert vann er en rask og trygg måte å rengjøre store arealer på kort tid. Alle deler av overflaten, ikke bare selve glasset kan rengjøres, slik som aluminium, karmer, kombinasjonsfasader (glass / alu), metalkledning, skilt / reklamefolier, solceller osv.

Kan brukes på alle overflater. Rent vann skader ikke fasade, takrenner, trevirke, karmer, osv.

Tidligere utilgjengelige vinduer kan tas med letthet. Steder som er vanskelige å komme til, både med stige eller lift, eller innefra er ikke noe problem med teleskopstenger som er opptil 23 meter lange.

Spesielt skitne vinduer nær trafikkert vei eller mot sjøen. Ved regelmessig bruk av rent vann vil det være lettere å fjerne trafikksmuss, måkeskitt, saltvannsrester med mer. Når glasset er rent, tar det lengre tid før det igjen blir skittent. Ved vinduspuss med såpevann, kan såperestene være statiske og tiltrekke seg smuss. Hvis man bare spyler overflaten med en alminnelig vannslange, uten renset og deionisert vann, vil mineralrester og annen kjemi sitte igjen på overflaten når de har tørket.

Skader ikke beplantning og vegetasjon

Ta kontakt for mer informasjon og/eller pristilbud.

Teppe- og møbelrens

Teppegulv og løse tepper, samt tekstile møbler renses med ekstraksjonsmaskin. Teppegulv i offentlige og næringsbygg bør renses 2 ganger hvert år. Vi har moderne tepperensmaskin med børster og oppsug, slik at teppene blir svært rene etter rens.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.

Byggrengjøring

Rengjøring av nybygg og rehabilitering av bygg iht. Rent-Bygg forskrifter. Vi utfører renhold i byggeperioden, samt avsluttende byggrengjøring før overlevering. Rengjøring over himling før lukking, samt behandling av gulv kan avtales. Oppdragene utføres med moderne metoder og utstyr.

Ta kontakt for mer informasjon og/eller utarbeiding av pristilbud.

Skadesanering

Proff Rent kan utføre skadesanering av vannskader og brann og røykskader i Nord-Troms og deler av Vest-Finnmark. Vi har også et samarbeid med Proff Norge AS på utstyr og kjemikalier.

Kontakt oss for nærmere informasjon.